Agile Retrospectives

Baggrund:
Som Diana Larsen og Esther Derby udtrykker det, handler retrospectives om at gøre gode teams bedre. Arbejder man med agil udvikling ved man at det er en vigtig del af processen hele tiden at reflektere og justere og gøre sin arbejdsprocess bedre. Desværre forløber mange retrospectives på en måde, så de er spild af tid i stedet for den givtige læringsproces, de skulle have været.

Formål:
Kurset giver en introduktion samt praktisk tilgang til retrospective facilitering. Der vil være introduktion til begrebet, aktiviteter, motivation og udfordringer. Deltagerne vil få rig mulighed for at prøve teknikkerne af i praksis og diskutere egne erfaringer og få rådgivning om specifikke problemstillinger fra deres hverdag.
Målgruppe og forudsætninger:
Målgruppen er retrospectives facilitatorer, enten facilitatorer in spe eller erfarne, der har brug for nyt input. Vi anbefaler at du har læst Diana Larsen og Esther Derby’s bog: “Agile Retrospectives: Making Good Teams Great! “ før kursus start.

Indhold:
• Introduktion til retrospectives
• Introduktion til aktiviteter og teknikker
• Prøveretrospective med diskussion
• Hjemmearbejde mellem de to dage (ca. en time)
• Praktiske øvelser med efterfølgende evaluering
• Diskussion og planlægning af jeres næste skridt

 

Varighed: 2 dage
Pris: DKR 65.000 kr. ekskl. moms, maks. 20 personer. Kunden står for lokale, AV og forplejning. GOTO Academy leverer underviser og kursusmateriale.

Læs vores kursusbetingelser her.
Ved at sende interesseformularen er du IKKE tilmeldt et kursus. Vi kontakter dig med yderligere information omkring muligheder for firmakurser. Interessehenvendelse