Android hands-on

Nu har du mulighed for at lære mobiludvikling af undervisere fra et udviklingshus, der går forrest i udviklingen af mobileapplikationer. Vores Software Pilots arbejder med mobiludvikling til daglig og kan som undervisere på kurserne tilbyde teoretisk såvel som praktisk erfaring, ligesom de kender smutveje i udviklingsprocessen og har en forståelse for både teknik og den agile arbejdsproces.


Nye tal viser, at Android udgør næsten 70% af alle smartphones på verdensplan, mens iOS kun har godt 20%. Android platformen vil uden tvivl være i enorm vækst i de kommende år, og med de mange nye mobile enheder, vil der opstå nye anvendelsesmuligheder og et stort globalt marked for afsætning af applikationer.
Vores evner som udviklere til at beherske de nye platforme bliver stadig vigtigere efterhånden som flere tilgår informationer og udfører opgaver via deres mobile enheder.

Målgruppe
Android Hands On er et kursus rettet mod udviklere, der vil i gang med at skrive applikationer til Android platformen.
Du vil igennem en række øvelser udvikle en konkret applikation til Android, og du vil stifte bekendtskab med alle de centrale begreber, som er nødvendige at kende til for at udvikle Android-applikationer.

Centrale begreber inkluderer:
Android SDK
Android Emulatoren
Android plugin til Eclipse
Android Components
Design af Android applikationer
Integration med andre applikationer som fx. kontaktbog
GPS Location Services
SQLite3

Forudsætninger for deltagelse
Bærbar PC/Mac med trådløst netværk og Java 1.6 og Eclipse 3.5
Erfaring med udvikling i et object-orienteret programmeringssprog fx Java, C# eller C+X
 
Varighed: 2 dage
Pris: DKR 35.000 kr. ekskl. moms, pr. dag maks. 12 deltagere. Kunden står for lokale, AV og forplejning. GOTO Academy leverer underviser og kursusmateriale.

Læs vores kursusbetingelser her.
Ved at sende interesseformularen er du IKKE tilmeldt et kursus. Vi kontakter dig med yderligere information omkring muligheder for firmakurser. Interessehenvendelse