April 2014

Taler Jacob Hansen, Senior Architect, Research & Technology, Grundfos Management. b.Sc. & eMBA.

Tid: April 22, 2014, kl. 16:00-19:00


StedTrifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

Kontakt: Tine Grarup

Sprog: Dansk

Titel: Kan user experience skabe en konkurrencemæssig fordel?

 

Beskrivelse:

Mange UX¹ere står dagligt med udfordringen at retfærdiggøre vigtigheden af en god user experience. Ofte opfattes UX af ledelsen som en i store træk unødvendig udgift og bliver endda indimellem grinet af. Gennem brug af den MBA-strategiske værktøjskasse, undersøges om user experience kan bruges til at skabe en konkurrencemæssig fordel i markedet. Forhåbentlig kan man, ved at anskue UX som enhver anden strategisk vigtig teknologi eller³enabler², skabe argumenter som vækker genklang hos beslutningstagere og dem der fordeler ressourcerne indenfor en organisation.

 

Biografi:

Jacob hansen har 20 års erfaring indefor IT- og teleindustrien, og har arbejdet adskillige år med brugergrænsefladedesign og -strategi hos Nokia. Han var overordnet ansvarlig for brugergrænsefladen i ³broad appeal²-forretningsenheden, som leder for et hold af UX eksperter der designede UX strategien og designet for den førende mobiltelefonplatform. Han står også bag flere internationale patenter, inklusiv flere der dækker den originale Nokia 7110 brugergrænseflade.

 

I dag arbejder han mest indenfor strategisk forretningsudvikling, men med udgangspunkt i fascinationen af alt teknisk og hvordan teknologi kan gøre en forskel.

 

Privat er han lykkeligt gift, og har tre børn og en border collie. Ud over at bruge fritiden sammen med familien, bruges den på at træne, læse og tegne/male på digitalt såvel som fysisk lærred.