Januar 2013

 

TalerBerit Krickhahn, Senior UX Specialist og Partner i Interfazes A/S

Tid: 15. januar 2013, kl. 16:00-19:00


StedTrifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

KontaktTine Grarup

Sprog: Dansk


Titel: Fra idé til implementering - udvikling af digitale løsninger

 

Beskrivelse

Den rigtige udviklingsstrategi diskuteres til stadighed blandt udviklere, webdesignere og UX-specialister. Hvornår skal man inddrage brugerne? Hvor stor indflydelse skal udviklerne have? Hvor ambitiøs skal man være?

Desuden kommer der konstant nye standarder udefra og hvilken betydning får de for ens projekt? Hvad vil Windows 8 eksempelvis betyde for software fremover? Vil alt blive apps? Vil alt blive touch devices?

Oplægget vil gennemgå den udviklingsproces vi bruger i Interfazes - fra at kunden henvender sig til vi overleverer vores arbejde til udviklere. Udviklingsprocessen vil være baseret på konkrete eksempler, best practises og erfaringer og forsøge at besvare nogle af de spørgsmål, man sidder med i et udviklingsprojekt for en digital løsning.

 

Biografi

Berit Krickhahn har arbejdet med usability og User Experience (UX) siden 1998 hvor hun blev ansat som usabilitykonsulent i et mindre webbureau, der fusionerede med AHEAD og i 2001 blev købt af det fransk-ejede Valtech.

Starten på karrieren tog fart under dot.com boomet i år 2000 hvor Berit havde ansvaret for at opbygge internationale usabilityafdelinger i hele Valtech. Under dot.com-boomet kunne alt lade sig gøre og nysgerrigheden for at afprøve alle mulige løsninger holder ved. Derfor er det stadig med fokus på åbenhed overfor nye løsninger og muligheder, at Berit i dag arbejder med usability og user experience.

I 2001 stiftede Berit sammen med en kollega Userminds (som senere blev til Interfazes) og fokuserer i sit daglige arbejde primært på udvikling af IA og design til nye brugervenlige løsninger: web, intranet, apps, software.

 

Tilmelding

Tilmelding kan ske ved at kontakte Tine Grarup og oplyse medlemsnummer, samt navne på deltagerne.

Husk at melde afbud hvis du alligevel ikke kan komme!

Grundet max deltagerantal på arrangementerne, har vi indført et no-show gebyr på 200 kr. Framelding skal ske senest dagen før kl. 9:00 til Tine Grarup