Maj 2013

 

Taler: Katrine de Neergaard Ågren, DT Group IT og Claus Broholm, Systematic A/S

Tid: 8. maj 2013, kl. 16:00-19:00
 

StedTrifork A/S, Margrethepladsen 4, 8000 Aarhus C

KontaktTine Grarup

Sprog: Dansk


Titel: Exploratory Sketching – Hands on

 

Beskrivelse

Vil du hurtigere kunne afprøve forskellige løsninger? Lettere samarbejde med brugere, kunder og udviklere? Være awesome lean UX'er?

Claus og Katrine guider dig forbi angsten for det tomme papir, og lader dig få ”hands-on” på exploratory sketching af brugergrænseflader, bygning af sketchboards og refinement sketching.

 

Biografi

Katrine er Usability- og webkonsulent med speciel interesse i lean og scrum hos DT Group IT. Som datalog med usabilityspecialisering har Katrine en unik rolle som tolk mellem brugere, udvikling og forretning. Siden hun i efteråret skiftede til e-business miljøet er ”Konverteringsoptimering” og ”Øget kurvstørrelse” flyttet ind i Katrines aktive ordforråd.

Claus er Senior User Experience Engineer hos Systematic A/S og har de sidste 6 år arbejdet med vidt forskellige IT projekter lige fra søværnet til finanssektoren. Claus tror meget på de gamle dyder som behovsafklaring vha. feltstudier/interview, arbejdsgangsanalyser, visionsworkshop med kunder, udarbejdelse af prototyper og brugervenlighedstests. Agile-softwareudvikling og Lean UX er også interesseområder.

 

Tilmelding

Tilmelding kan ske ved at kontakte Tine Grarup og oplyse medlemsnummer, samt navne på deltagerne.

Husk at melde afbud hvis du alligevel ikke kan komme!

Grundet max deltagerantal på arrangementerne, har vi indført et no-show gebyr på 200 kr. Framelding skal ske senest dagen før kl. 9:00 til Tine Grarup