September 2014

Taler: Thore Fogh, Founder af UserTribe A/S og UX evangelist
 
Tid: 25. september 2014, kl. 16-19
 
 
 
Titel: Digitale services der virker!
 
Beskrivelse: 
I dette oplæg får du indsigt i, hvordan konkrete virksomheder og offentlige instanser i dag har taget hul på nye strategiske tiltag og konkrete værktøjer, der sikrer digitale løsninger, som virker. I det private er der fokus på øget konvertering og i det offentlige på øget selvbetjeningsgrad.
 
Vi tager en strategisk snak om, hvorfor nogle dyre digitale løsninger fejler. Vi ser nærmere på iterative udviklingsprocesser og de kommunikationsudfordringer, der kan være mellem interessenterne: chefer, projektledere, bureauer og IT-leverandører. Hvor er det kæden kan hoppe af, og hvad er det, vi kan gøre anderledes?
 
Vi ser uddrag fra konkrete videobrugertest af private og offentlige websites og dykker ned i et konkret framework for løbende brugerinddragelse under udvikling, der klæder både beslutningstager og IT-leverandør på til at træffe beslutninger om løsninger, der virker.
 
Biografi:
Thore Fogh er Usertribes UX Evangelist og har, sammen med teamet, på nuværende tidspunkt tilbagelagt mere end 5.000 brugertest for mere end 500 kunder. Thore er en meget levende og spændende taler, der forstår at engagere sit publikum. Thore er cand.mag i Informationsvidenskab og foundede i 2011 brugertest.nu, der i dag er blevet til Usertribe. Før det arbejdede Thore som online forretningskonsulent med speciale i search marketing, webanalyse, user experience og konverteringsoptimering for mellemstore og store danske virksomheder.