Trifork og GOTO Academy søger to agile coaches

 

Aarhus d. 8. September 2016.

 

Trifork A/S og GOTO Academy søger to agile coaches.

Er du i stand til at inspirere og påvirke agile teams så de når næste niveau? Og har du en solid baggrund som agile coach med empati for både ScrumMasters, Product Owners, udviklerere og Managers. Så er du måske den person, vi søger.

Til vores afdelinger i Aarhus og København søger vi to agile coaches til snarlig tiltrædelse. Der er tale om to fuldtidsstillinger.

Vi forventer, at du har mindst 5 års erfaring som agile coach, har en veludrustet, agil værktøjskasse med hovedfokus på Scrum og kanban. Kendskab til nogle af teorierne bag og gerne praktisk erfaring med implementering af scaling frameworks som Scaled agile framework (SAFe), Large scale scrum (LeSS), Water-Scrum-Fall, Lean produktudvikling (Donald Reinertsen), Systems thinking, Lean startup, Design thinking, og agile tools som Jira en fordel men ikke et must.

Du vil komme til at fungere som ekstern coach med opgaver hos vores kunder i kortere eller længere perioder i samarbejde med Triforks uddannelsesafdeling GOTO Academy. Vi har en lang række kunder i både store og små virksomheder. Samtidig skal du fungere som intern coach i vores udviklersteams, hvor du også skal kunne gå ind og dække konkrete roller som fx ScrumMaster.

Om Trifork:

Trifork er en softwareudvikling selskab beliggende i Aarhus, Amsterdam, København, Krakow, London, Leeds, Stockholm & Zürich. Vi organiserer GOTO konferencer over hele verden under mottoet: "For udviklere af udviklere ". Samtidig driver vi GOTOAcademy, der levere uddannelse af høj kvalitet til IT branchen. Triforks vision er at blive kendt som det selskab, der inspirerer og rådgiver om optimering af forretningskritiske it-systemer og tager fremtidige IT-teknologier og sætte dem til at bruge for kunderne. Samtidig bærer vi den agile fane højt i alt, hvad vi foretager os - både internt og over for samarbejdspartnere.

 

Send din ansøgning til tsm@trifork.com sammen med et udførligt CV.

Spørgsmål til de to stillinger kan rettes til afdelingschef i GOTO Academy Trine Seiersen Mathorne 2978 3030. tsm@trifork.com.